•   

 •   

 • Ingyenes próbavizsgák

  Tedd próbára tudásod tét nélkül!

  Teszteld magad igazi vizsgafeladatokkal, hogy mire a nyelvvizsgára kerül sor, magabiztos legyél!

   

 • Előadások, próbaórák

  Ne maradj le az újdonságokat, alternatív tanulási lehetőségeket bemutató programokról!

  Vegyél részt az ízelítő nyelvórákon, próbálj ki minél több nyelvet, hogy megtaláld az igazit! :)

   

 • Workshopok tanároknak

  Elhivatott pedagógusoknak szóló workshopok, előadások, bemutatók

  Vegyél részt képzéseinken, ahol a tanév elején plusz energiákat is kapsz a tudás mellé!

 • Tanácsadások

  Bátran hozd magaddal kételyeidet, segítünk megoldást találni problémáidra!

  • önéletrajz-írási tanácsadás
  • grafológiai elemzés

Programok és időpontok az "A" teremben

2016. szeptember 10. (szombat)
Időpont Előadás címe Előadó/k Tartalma
10-10:50 Az 5Perc Angol újdonságai 2016-2017-ben Szalai Nóra, 5Perc Angol 5Perc Angol speciális rövid nyelvtanfolyamok és tréningek Magyarországon és külföldön!
11-11:50 Német diploma - neked bejön? - továbbtanulás a német felsőoktatásban Dr. Germán Györgyi, Hageni Távegyetem Budapesti Távtanulási Központ igazgató Mindent a németországi továbbtanulásról, a FernUniversität in Hagenről és a Test DaF nyelvvizsgáról!
12-12:50 1000 Questions 1000 Answers Reloaded Molnár Claudia, anyanyelvi lektor; Némethné Hock Ildikó, egyetemi docens, iskolavezető Ez a workshop a nagy klasszikus "1000 Questions, 1000 Answers" középfokú angol nyelvvizsgára felkészítő tankönyv feldolgozási (tanítási, tanulási) lehetőségeire ad tippeket a mai modern technika felhasználásával
13-13:50 Hogyan legyünk sikeresek a nyelvvizsgán? Az esélyek mérhetőek! Stépánné Vancsa Ágnes dr. (TIT-Telc) Bemutatjuk innovatív nyelvtanulást támogató rendszerünket képző intézmények és nyelvtanárok részére, ami segít helyesen felmérni a diákok tudását és kiválasztani számukra a nyelvvizsgához alkalmas gyakorló feladatokat, nemcsak számítógépen, hanem mobil alkalmazásunkkal akár útközben is, sőt órai munka során is.
14-14:50 Csak lazán és könnyedén - Akkreditált általános nyelvvizsga a Corvinuson Dr. Erdei József vizsgaközpont-vezető, egyetemi docens A Corvinus Általános Nyelvvizsga bemutatása; tapasztalatok, tippek és könyvek a felkészüléshez.
15-15:50 Szókincsfejlesztés magolás nélkül Tölgyesi Zsuzsa (Tudomány Nyelviskola) Totális globális internacionális szókincs azonnal!
16-16:50 Szorongásmentesen vizsgázni? Märcz Róbert (ECL Nyelvvizsgaközpont) Az előadás a vizsgahelyzetben megjelenő szorongás és a teljesítmény összefüggéseit járja körül.
17-17:50 A Pearson nemzetközi nyelvvizsgák bemutatkozása dr Szabó Péter, vizsgaközpont vezető (Pearson nyelvvizsgák) A PTE General, a PTE Young Learners, a PTE Academic és az LCCI nemzetközi angol nyelvvizsgák bemutatása
2016. szeptember 11. (vasárnap)
Időpont Előadás címe Előadó/k Tartalma
10-10:50 Do You Speak Business? – Használható üzleti nyelvtudást szerezni könnyebb, mint gondolnád! Csender Anikó, üzleti angol nyelvi coach, nyelvtanár Szeretnél a mindennapi munkádba is átültethető nyelvtudást? Ne kihívás legyen az üzleti angol, hanem egy készség!
11-11:50 Szókincsfejlesztés magolás nélkül Tölgyesi Zsuzsa (Tudomány Nyelviskola Totális globális internacionális szókincs azonnal!
12-12:50 Hogyan segíti az aktív nyelvtudás az álláskeresést, munkahelyváltást? Gyakorlati tippek! Szőr Milla (nemzetközi HR-tanácsadó), Takács-Varga Beáta (HR-koordinátor), Schack Gábor (kiválasztási specialista) - euJOBS Hasznos tippeket és tanácsokat adunk, hogyan készülj fel, és hogyan viselkedj idegen nyelvű állásinterjún.
13-13:50 A Beszédplazma módszer képes a legrosszabb nyelvtanulót is ragyogó nyelvtehetséggé tenni Dr. Pavlenko Alexander Bárki képes megtanulni folyékonyan idegen nyelven beszélni, és sikeres középszintű nyelvvizsgát tenni.
14-14:50 Interkulturális kalandok az AFS Magyarországgal Csikós Gábor - szervezetfejlesztési koordinátor, tréner Cserediákság, diákfogadás, önkénteskedés, világpolgárság, életérzés? Akkor AFS Magyarország.
15-15:50 Egy Különleges Szótár - az igazi infografika Lázár Gábor, tanár (Neudice) Ez az egyedi szótár, amelyet szeretnék bemutatni, a szavak közti nyelvtani kapcsolatokat ábrázolja, mesterséges intelligencia segítségével elrendezve, a síkban terítve ki őket.
16-16:50 Így működik az elméd nyelvtanulás közben Kőrösi Bálint, az Öt év - öt nyelv + blog írója Tudd meg, hogy mit miért csinálsz, amikor nyelvet tanulsz - és sokkal hatékonyabb leszel.
17-17:50