•   

 • Kiállítók mondták
  • Nagy ZoltánigazgatóKatedraNagyon vegyesek az igények, egyre kevesebb a kezdő, sokkal több, aki már beszéli a nyelvet, ebből következően igényesebb is, van elképzelése arról, milyen is egy nyelvtanfolyam.

  • Hesz Viktóriamarketing igazgatóNyelvtanVárElső alkalommal voltunk kiállítók, és nagyon jók a tapasztalataink. Az emberek pozitívan fogadtak, sok jelentkező volt, tehát nagyon megérte.

  • Rozgonyi ZoltánigazgatóEuro Nyelvvizsga KözpontIdén is, mint a korábbi években, a közönség nagyon szép számmal jelent meg, és azok a nyelvtanulók és nyelvvizsgázni szándékozók jöttek, akikre mi is számítottunk. Óriási az érdeklődés a próbanyelvvizsga iránt.

  • Tóth CsengeprogramkoordinátorTempus KözalapítványNagyon sok felsőoktatásban tanuló diák érdeklődött ösztöndíjaink, külföldi tanulási lehetőségeink iránt.

  • Kötél EdinaképviselőStudy TimeA Nyelvparádé nagyon jó fórum volt arra, hogy még több emberrel megismertessük a külföldi tanulási lehetőségeket, rengetegen érdeklődtek nálunk, jövőre is eljövünk!

  • Szalai Nóratulajdonos5 perc AngolÚj vásárlói réteggel sikerült megismertetnünk magazinunkat, reméljük, ezáltal még több olvasóhoz jut el az 5perc Angol.

Kiállítói vélemények a korábbi Nyelvparádékról 

Évek óta járunk a Nyelvparádéra, és mindig nagyon jó tapasztalataink vannak, mert találkozhatunk a nyelvtanulókkal és nyelvoktatókkal. … Az, hogy könyvet is eladjunk, az igazából hab a tortán, a célunk az, hogy megismertessük az új dolgokat a közönséggel.

György Mariann, képviselő - Cambridge University Press

  

Végre olyan emberek jönnek, akik tényleg idegen nyelvet szeretnének tanulni, nem bámészkodók, nem programot keresők, hanem kifejezetten a célközönséget sikerült megtalálni.

Salusinszky András, igazgató - Studio Italia

  

Azzal a céllal jöttünk a Nyelvparádéra, hogy minél több olyan szülővel, kisgyerekkel megismertethessük a Kids Clubot, akik érdekeltek abban, hogy a nyelvoktatás színvonalas legyen, hogy minél jobb módszereket ismerjenek meg. Nagyon sok az érdeklődő a korai nyelvoktatás iránt, nagyon jó a kiállítás, sokan meglátogatták a standunkat.

Jamrik Márta, ügyvezető - Fun Languages Hungary

  

Mi 6 nyelven fejlesztünk és forgalmazunk nyelvkönyveket, tehát abszolút célközönséggel tudtunk találkozni.  Nagyon jó az, hogy a jelen gazdasági körülmények között az embereknek ennyire fontos a nyelvtanulás, és felismerték azt a tényt, hogy nyelvet tanulni érdemes.

Gyapjas Erika, értékesítési vezető - Klett Kiadó

  

A mi közönségünk a 25 év feletti németül beszélő álláskeresők és itt a Nyelvparádén sok ilyen álláskeresővel találkoztunk.

Oprea Iulia, vezető igazgató - Tiroli Álláskereső

  

A nyelvoktatás szempontjából fontos időszak a szeptember eleje, ilyenkor van a beiratkozás a nyelviskolákban és tanévkezdés a közoktatásban. A kiállításon látogatóink között nyelvtanulók és nyelvtanárok egyaránt szép számmal megtalálhatók.

Vanik Petra, sales manager - Oxford University Press

  

A Nyelvparádéra az jön el, akit a nyelvtanulási és nyelvvizsgázási lehetőségek komolyan érdekelnek. A helyszínválasztás remek: a Millenáris könnyen megközelíthető, jó hangulatú és kényelmes a kiállítóknak és a látogatóknak egyaránt.

Gergely Zita, angol nyelvi projektfelelős - British Council

  

Nagyon sok látogatóval sikerült megismertetnünk nyelviskolánk beszédcentrikus oktatási módszerét. Nagyon elégedettek vagyunk a jelenlétünkkel.

Martin Slocock - Fluency School of English